Braziliaanse stropdas (wit)

Zoekt u een Braziliaanse stropdas voor uzelf of (zaken)relaties? Hier vindt u prachtige Braziliaanse stropdassen met een stijlvolle uitstraling.

De Braziliaanse stropdassen zijn gemakkelijk te combineren met verschillende kostuums en hemden. De Braziliaanse stropdassen zijn gemaakt van 100% zijde en hebben een perfect ingeweven patroon van de vlag van Brazilië.

Meer details

13 Items

€ 20,66 incl. btw

Meer informatie

Zoekt u een Braziliaanse stropdas voor uzelf of (zaken)relaties? Bij Speciale Dassen vindt u prachtige Braziliaanse stropdassen met een stijlvolle uitstraling.

De Braziliaanse stropdassen zijn gemakkelijk te combineren met verschillende kostuums en hemden. De geweven Braziliaanse stropdassen zijn gemaakt van 100% zijde. De stropdassen hebben een perfect ingeweven patroon van de vlag van Brazilië. De Braziliaanse stropdassen hebben een lengte van 145 - 150 cm en breedte van 9,5 cm.  De Braziliaanse stropdas is voorzien van een Passantino, een label en een Jacquard tipping.

Bestel de Braziliaanse stropdas gemakkelijk online

Door op de stropdas van uw keuze te klikken, kunt u de Braziliaanse stropdas binnen enkele stappen gemakkelijk online bestellen.