Ghanese stropdas (wit)

Zoekt u een Ghanese stropdas voor uzelf of (zaken)relaties? Hier vindt u prachtige Ghanese stropdassen met een stijlvolle uitstraling.

De Ghanese stropdassen zijn gemakkelijk te combineren met verschillende kostuums en hemden. De Ghanese stropdassen zijn gemaakt van 100% zijde en hebben een perfect ingeweven patroon van de vlag van Ghana.

Meer details

€ 20,62 incl. btw

Meer informatie

Zoekt u een Ghanese stropdas voor uzelf of (zaken)relaties? Bij Speciale Dassen vindt u prachtige Ghanese stropdassen met een stijlvolle uitstraling.

De Ghanese stropdassen zijn gemakkelijk te combineren met verschillende kostuums en hemden. De geweven Ghanese stropdassen zijn gemaakt van 100% zijde. De stropdassen hebben een perfect ingeweven patroon van de vlag van Ghana. De Ghanese stropdassen hebben een lengte van 145 - 150 cm en breedte van 9,5 cm.  De Ghanese stropdas is voorzien van een Passantino, een label en een Jacquard tipping.

Bestel de Ghanese stropdas gemakkelijk online

Door op de stropdas van uw keuze te klikken, kunt u de Ghanese stropdas binnen enkele stappen gemakkelijk online bestellen voor € 21,-  (de adviesprijs is € 25,-).