Bonairiaanse stropdas wit Bekijk groter

Bonairiaanse stropdas wit

Zoekt u een Bonairiaanse stropdas voor uzelf of (zaken)relaties? Hier vindt u prachtige Bonairiaanse stropdassen met een stijlvolle en zakelijke uitstraling.

De Bonairiaanse stropdassen zijn gemakkelijk te combineren met kostuums en verschillende hemden. De Bonairiaanse stropdassen zijn gemaakt van 100% zijde en hebben een perfect ingeweven patroon van de Bonairiaanse vlag.

Meer details

37 Items

€ 20,62 incl. btw

Meer informatie

Bent u op zoek naar een Bonairiaanse stropdas voor uzelf of (zaken)relaties? Bij Speciale Dassen vindt u prachtige Bonairiaanse stropdassen met een stijlvolle en zakelijke uitstraling.

De Bonairiaanse stropdassen zijn gemakkelijk te combineren met kostuums en verschillende kleuren hemden. De geweven Bonairiaanse stropdassen zijn gemaakt van 100% zijde. De stropdassen hebben een perfect ingeweven patroon van de Bonairiaanse vlag. De Bonairiaanse stropdassen hebben een lengte van 145 - 150 cm en breedte van 9,5 cm.  De Bonairiaanse stropdas is voorzien van een Passantino, een label en een Jacquard tipping.

Bestel de Bonairiaanse stropdas gemakkelijk online

Door op de stropdas van uw keuze te klikken, kunt u de Bonairiaanse stropdas binnen enkele stappen gemakkelijk online bestellen  voor € 21,95  (de adviesprijs is € 24,95).