Sponsoring Goede Doelen

Sponsoring: Schoolcomputers

 

Met de verkoop van deze speciale dassen ondersteunen wij ook het goede doel. Een deel van de opbrengst is bestemd voor de aanschaf van nieuwe computers voor VWO4 in Paramaribo.Voor  De directeur van Speciale Dassen, drs. Ricardo Breeveld, heeft op donderdag 21 mei 2009 het sponsorcontract tussen Speciale Dassen en VWO4 ondertekend. Dat was tevens het officiële startsein voor de sponsoractie "Speciale Dassen voor VWO4 computers". De middelbare school VWO4 was gevestigd aan de Wichersstraat 41 in Paramaribo. De school zit nu in de nieuwbouw op Geijersvlijt.

 Sponsoring schoolcomputersSponsoring schoolcomputers Suriname

ingebruikname ICT-lokaal Surinameingebruikename ICT-Lokaal VWO

Sponsoring: Schoolmaaltijden

Met de verkoop van de speciale Arubaanse stropdassen ondersteunen we een speciaal goed doel op Aruba. Een deel van opbrengst zal worden geschonken aan: Ban Uni Man Pa Nos Muchanan = Geef Een Hand Voor Onze Kinderen.  Deze organisatie maakt het  mogelijk dat elke morgen op diverse scholen op Aruba een ontbijt wordt bezorgd, daar sommige kinderen normaliter zonder te eten op school komen.  Men doet ook het inzamelen van kerstgeschenken voor de minder bedeelde kinderen.  De Heer John Fun houdt zich hiermee bezig. Wij hebben het sponsorcontract met deze stichting ondertekend en tevens de eerste donatie gedaan uit de opbrengst van dassen- en shawlsverkoop.

 

Sponsoring Aruba CharityAruba-charity-Goede doelen

Cu cada compra di un dashi of shal lo bo sostene un projecto di caridad tambe. Un parti di e ganashinan lo ser dona na e organisacion 'Ban uni man pa cria nos muchanan' na Aruba. E organisacion aki ta usa e donashon pa suministra cuminda bou di oranan di skol na muchanan cu ta encontra nan mes den un situacion social menos ventahoso. Esaki ta tuma lugar na diferente skol na Aruba.

 

Sponsoring: Benefietconcert voor slachtoffers orkaan 'Tomas'

 Met de verkoop van de speciale Curaçaose stropdassen ondersteunen we een speciaal goed doel op Curaçao. Een deel van opbrengst zal worden geschonken aan het Rodekruis voor hulp aan de slachtoffers van orkaan 'Tomas'. We sponsoren in dit kader het benefietconcert:Ban Yuda Korsou (laten we Curaçao een handje helpen).